U wilt Magic Wimpers verkopen

Magic Wimpers verkopen in uw salon of winkel

Magic Wimpers is hét alternatief voor wimper extensions. De natuurlijke vezels waaruit Magic Wimpers voornamelijk bestaat worden eenvoudig aangebracht in combinatie met een willekeurige mascara. Magic Wimpers is uitvoerig getest en wordt inmiddels door een groot aantal vrouwen naar volle tevredenheid gebruikt.

U heeft zich geregistreerd bij Magic Wimpers

U heeft bij ons een account aangemaakt zodat u op onze webshop kunt inloggen. Vanaf nu kunt u op ieder moment bestellingen plaatsen in onze b2b webshop speciaal voor bedrijven.

In onze b2b webshop vindt u producten voor bedrijven. Zo kunt u Magic Wimpers groot inkopen, displays aanschaffen en ook aan het reclame materiaal is gedacht.

display

Genereer meer omzet in uw winkel!

Als bedrijf koopt u Magic Wimpers in vanaf €6,95 per stuk met een minimale afname van 36 stuks. De adviesprijs van 1 flesje Magic Wimpers is €19,95. Magic Wimpers is een zeer populair product onder de vrouwelijke klanten. Daarom is het verkopen van Magic Wimpers in uw salon of winkel zeer interessant om meer omzet te genereren!

Magic Wimpers geeft een extreem effect, is eenvoudig aan te brengen, is niet schadelijk voor de ogen en is in vergelijking met andere wimperverlengers zeer aantrekkelijk geprijsd!

U wilt Magic Wimpers verkopen

Als bedrijf heeft u dus de mogelijkheid Magic Wimpers als wederverkoper aan te bieden in uw salon of retailwinkel. In onze webshop vindt u diverse producten speciaal voor bedrijven. Zo kunt u Magic Wimpers groot inkopen, displays aanschaffen en ook aan het reclame materiaal is gedacht.

bookletFogan Cosmetics
Leidschendam
Netherlands

Ingrediënten:
Cyclomethicone, nylon Fibre, Petrolatum, Phenoxetol

Inhoud:
50 gram
Made in Holland