Veelgestelde vragen over Magic Wimpers

Heeft u vragen over Magic Wimpers?

Misschien vindt u hieronder het antwoord al

Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen. Heeft u vragen over Magic Wimpers maar staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Wat is Magic Wimpers?

Magic Wimpers is hét product voor wimperverlenging. U brengt Magic Wimpers aan in combinatie met (een willekeurige) mascara. Magic Wimpers bestaat uit honderden kleine vezeltjes die uw wimpers langer en voller maken.

Hoe gebruikt u Magic Wimpers?

Magic Wimpers wordt gebruikt in combinatie met (een willekeurige) mascara.

Stappenplan voor het aanbrengen van Magic Wimpers:

  1. Breng een laag mascara aan op uw wimpers
  2. Breng een laag Magic Wimpers aan op de (nog natte) mascara
  3. Breng opnieuw een laag mascara aan op uw wimpers
  4. Herhaal deze stappen eventueel voor een nog groter effect

Is Magic Wimpers schadelijk voor de ogen?

Nee, (in tegenstelling tot de reguliere wimper extensions) is Magic Wimpers is absoluut niet schadelijk voor uw ogen. U kunt het product veilig gebruiken, zo vaak en zo veel u zelf wilt.

Zijn er tips voor het aanbrengen van Magic Wimpers?

  • Kijk recht vooruit in de spiegel (dus niet omhoog)
  • Verwijder voor u Magic Wimpers aanbrengt eventueel overtollige vezeltjes van het applicatie borsteltje. Dit kunt u doen door de vezeltjes af te tikken of voorzichtig door het borsteltje heen te blazen.
  • Zorg altijd dat uw mascara nog nat is wanneer u Magic Wimpers aan brengt, als u dit niet doet kunnen de vezeltjes zich niet hechten.

Is Magic Wimpers een ‘permanente’ wimperverlening?

Nee, Magic Wimpers is geen permanente wimperverlening. De vezeltjes laten los wanneer u zelf uw mascara van uw wimpers verwijdert.

Hoe verwijder ik Magic Wimpers?

Wanneer u met (oog)make up remover uw mascara verwijdert zullen de Magic Wimper vezels automatisch ook los laten. De natuurlijke vezeltjes hechten zich namelijk niet aan uw wimper maar tussen de lagen van uw mascara.

Kan ik als wederverkoper Magic Wimpers verkopen in mijn salon/winkel?

Dat kan! Als bedrijf heeft u de mogelijkheid om Magic Wimpers te verkopen. Speciaal voor bedrijven leveren we ook displays en marketing materiaal. U vindt deze producten in de webshop voor bedrijven. U moet zich hiervoor wel eerst registreren als bedrijf.

Heeft u een vraag en/of opmerking en heeft u het antwoord niet gevonden bij de veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.